-->
regla5

Reggaeton Boom with Regla

Kaksi päivää räjähtävän pippurista reggaetonia!

Regla on todellinen energiapommi – täynnä rähinää ja hyvää fililistä. Hänen tuntinsa ovat täydellinen yhdistelmä vauhdikasta, hauskaa ja hikistä menoa sekä selkeitä ja sopivan haastavia sarjoja.

***************************
Reggaeton-koreografiakurssi
Ke-to 1.-2.8. klo 18.-19.30
Hinta: 60 euroa
***************************

Reggaeton

Boom!!! Reggaeton-kurssi Reglan kanssa on ehdoton ”must” kaikille reggaetonfaneille. Kahden illan kurssilla tehdään lyhyt koreografia ja samalla saadaan nauttia Reglan mahtavasta menosta – sitä on mahdoton selittää, se on koettava itse.

Kurssi sopii kaikille tanssinharrastajille, jotka pitävät reggaetonin räheästä meiningistä ja urbaanista musiikista sekä nauttivat tanssisarjan tekemisestä. Tule mukaan huippuhauskalle ja taatusti hikiselle kurssille!

Regla

Regla vieraili Tampereella ensimmäisen kerran viime kesän Carnaval Cubanossa – ja hurmasi kaikki! Hän on kuubalainen tanssinopettaja, joka asuu tällä hetkellä Puolassa. Regla on erittäin pidetty opettaja, ja hänet kutsutaankin usein opettamaan tanssifestareille eri puolille Eurooppaa.


Reggaeton Boom with Regla

Ilmoittaudun Reggaeton Boom -workshopille ke-to 1.-2.8. klo 18-19.30

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Viikon kuluessa ilmoittautumisesta saat laskun sähköpostitse. Kurssipaikkasi vahvistuu, kun maksat laskun eräpäivään mennessä.

Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi vaan peruutuksesta on aina ilmoitettava sähköpostitse tai puhelimitse.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa viimeistään 15 päivää ennen kurssia. Jo maksetuista kurssimaksuista pidätetään silloin 10 euroa toimistokuluja ja loppu palautetaan. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ei palauteta maksuja muuten kuin lääkärintodistusta vastaan.