-->
Nazimov nosto1

Sanna Nazimov – Fall Workshops ti 16.10.

Syyslomalla pärähtää – Hip hopin superammattilainen Sanna Nazimov saapuu Houselle!

Tiistai 16.10
Klo 17.30 – 18.45 Hip hop tekniikka (avoin taso)
Klo 19.00 – 20.15 Hip hop choreo (avoin taso)
K-16
**********************
Hinta:
1 workshop (75 min): 20 € tai 2 x tanssikortilla
2 workshops (2 x 75min): 30 € tai 3 x tanssikortilla

**********************

Hip Hop tekniikka

Tekniikka-tunnilla keskitytään hiphopin perusteisiin ja liikelaatuihin sekä tehdään eri grooveharjoituksia, samalla musiikin ja liikkeen yhteyttä tutkien. Sanna tarjoaa myös erilaisia työkaluja freestylen kehittämiseksi.

Hip Hop choreo

Sannan choreossa on sekä haastetta, että tilaa fiilistelylle! Tunnilla pääset takuuvarmasti laittamaan itsesi likoon ja heittäytymään musiikin vietäväksi! Sanna pyrkii jättämään koreografioissa tilaa myös jokaisen omalle tyylille ja persoonalle.

Sanna Nazimov

Sanna on Suomen katutanssiskenen ehdotonta priimaa! Hän on helsinkiläinen tanssija/tanssinopettaja, joka valmentaa DCA Street Force koulutusohjelmaa nyt jo neljättä kautta. Hän kisaa ja treenaa ahkerasti yksin sekä yhdessä ryhmänsä Mental Kollektiivin sekä vasta perustetun namnløs ryhmän kanssa. Street kisoissa Sanna on ollut menestyksekkäästi mukana 2000 luvun vaihteesta lähtien tanssijana ja myöhemmin niin koreografina kuin tuomarinakin. Viimeisimpinä Street SM-2018 kisojen naisten soolo 2. sija Pienryhmä 1. sija. Showcase 2 sija. ja Muodostelma 2. sija.

Vuosien varrella Sanna on esiintynyt monissa erilaisissa TV projekteissa sekä tapahtumissa kuten Idols ja The Voice of Finland. Hän kouluttautui viimeksi suorittamalla Tukholmassa DiAmbran tanssilinjan vuonna 2014, jolloin samana vuonna Urban Apa festivaaleilla sai ensi-iltansa hänen oma ensimmäinen pidempi teoksena Push! Sanna kertoo inspiroituvansa eniten musiikista, joka tuntuu kehossa ja mielessä. Musiikin tuomat fiilikset antavat tulkinnalle vapautta. Hyvä biisi on kaiken perusta.


Sanna Nazimov – Fall Workshops ti 16.10.

Ilmoittaudun Hip Hop -tekniikka -workshopille ti 16.10. klo 17.30-18.45
Ilmoittaudun Hip Hop choreo -workshopille ti 16.10. klo 19.00-20.15
Haluan laskun sähköpostiini