-->
Stage

Stage – tanssiteatterin erikoisryhmä

Heittäydy mukaan musikaalien maailmaan!

Oletko aina halunnut esiintyä musikaalissa? Haluatko viettää kevätkauden hyvässä porukassa? Pidätkö esiintymisestä? Jos vastasit kyllä, Stage on juuri sinun juttusi!

Stage

*Keväällä 2016 tehdään kohtaus Grease-musikaalista!
*Opettaja & koreografi Suvi Salmi
*12-17-vuotialle
*Viikkotunti ti klo 16.00
*Työpajat pe klo 16-18 & su klo 11-13 Seuraavina viikonloppuina:
19.2. & 21.2.
18.3. & 20.3.
22.4. & 24.4.
6.5. & 8.5.
*Esitys kevätnäytöksen lisäksi Hip Hop House Alivessa 14.5.!
*Luokkaretki Valkeakosken kaupunginteatteriin katsomaan Grease-musikaalia
*Hakutilaisuus ti 26.1. klo 16.00 tai ti 2.3. klo 16.00.
*Tanssitunneille ja työpajoihin kirjaudutaan normaalisti tanssikerroilla

Mikä on Stage?

Stage – tanssiteatterin erikoisryhmä on kurkistus musikaalien maailmaan. Kauden aikana opetellaan kohtaus jostakin tunnetusta musikaalista. Ryhmä työskentelee kevään ajan tiiviisti yhdessä viikoittaisella treenitunnilla. Lisäksi Stage-työpajoja järjestetään kerran kuussa, yhteensä neljänä viikonloppuna. Kauden päätteeksi Stagelaiset pääsevät esiintymään tanssikoulun kevätnäytöksen lisäksi Hip Hop House Alive -tapahtumaan.

Stagessa opetellaan tanssitekniikkaa, äänenavausta, roolin muodostamista, tunneilmaisua ja tietenkin tanssitaan eri musikaalibiiseihin. Viikkotunnin lisäksi viikonlopputyöpajoilla päästään pureutumaan teatteritanssiin pintaa syvemmälle ja kevään aikana saadaan koostettua näyttävä esitys!

Luokkaretki

Maalis-huhtikuussa Stage-porukka tekee luokkaretken! Valkeakosken kaupunginteatterissa pyörii Grease-musikaali, jossa ryhmän vetäjä Suvi on mukana. Stagelaiset käyvät katsomassa näytöksen porukalla ja pääsevät tekemään backstage-kierroksen ja kurkistamaan teatterin kulisseihin.

Suvi

Suvi on intohimoinen musikaalien ystävä! Hänellä on tutkinto Tampereen yliopiston teatterin ja draaman tutkimuksesta. Suvi on harrastanut pienestä pitäen tanssin lisäksi myös laulua. Suvi on ollut mukana Rovaniemen teatterin Marilyn-musikaalissa, Tampereen työväen teatterin Luxus Kabareessa ja lukuisissa muissa tanssiproduktioissa.

Hakutilaisuus

Seuraavan kerran Stageen haetana uusia tanssijoita elokuussa 2016. Hakijoilla ei tarvitse olla aiempaa teatterikokemusta. Reipas asenne, kyky heittäytyä ja intohimo tanssiin riittää!