-->
Summer Twerk nosto

Summer Twerk

Kesän kuumin workshop, opettajana Martta Rautio!

Molemmat kurssit ovat täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle!

Twerkin hallitsevan suomenmestarin workshopit pe 10.7.
*Twerk Attitude: klo 17.15-18.30 täynnä!
*Twerk Acrobatics: klo 18.45-20.00 täynnä!

Hinta:
1 kurssi 18 € (75 min)
2 kurssia 30 € (2,5 h)
Kurssit voit maksaa myös drop-in -tanssikortilla:
1 kurssi 2 x tanssikortilta
2 kurssia 3 x tanssikortilta
Taso: Avoin
Ikäraja: 16-v.

Twerk Attitude

Twerkkiä asenteella! Kurssilla tehdään hauska koreo, josta ei asennetta puutu. Koreografian lisäksi kurssilla harjoitellaan ilmeiden ja muiden kehon eleiden käyttöä twerkatessa. Kurssi sopii kaiken tasoisille twerkkaajille – tarkoitus on ennenkaikkea pitää hauskaa!

Twerk Acrobatics

Tällä kurssilla lisätään twerkkiin akrobatiaa. Temput ja liikkeet on muunneltavissa oman tason mukaisiksi, joten kurssille voivat osallistua niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin twerkin harrastajat. Aiempaa kokemusta akrobatiatreenistä ei tarvita.

Martta Rautio

Martta on hallitseva twerkin suomenmestari! Hän toimii Tampereella Tinzen assarina ja sijaisopettajana. Lisäksi Martta opettaa viikkotunteja supersuositulla Tinze Twerk Studiolla Helsingissä. Martta tanssii myös Tinze Twerkers -tanssiryhmässä. Vankan pohjan akrobatiaan Martta on saanut lähes kymmenen vuoden sirkuskouluharrastuksestaan.

Tanssissa Martalle on tärkeää omaperäisyys ja itsenäsä ilmaisemainen tanssin kautta. Hän halua kannustaa tanssitunneillaan jokaista olemaan täysin oma itsensä!

Ilmoittautuminen

Molemmat kurssit ovat täynnä, voit ilmoittautua jonotuspaikalle.

Kurssi maksetaan tanssikoulun vastaanottoon kurssipäivänä tai etukäteen laskulla. Jotta kurssille tuleminen olisi mahdollisimman turvallista, on kurssien paikkamääriä rajoitettu.


Summer Twerk 10.7.

Jonotuspaikka: Twerk Attitude ko 17.15-18.30
Jonotuspaikka: Twerk Acrobatics klo 18.45-20.00