-->
HHH_SummerWorkshop-nettisivunosto_josefiina

Summer Workshops: Josefiina ke 6.6.

Hip Hop Housen supersuosittu opettaja Josefiina Kotajärvi pitää kesän aluksi mielettömät Commercial-tiiviskurssit! Ensi syksyn Jossu on ulkomailla oppimassa tanssin uusimpia tuulia, joten tämä on viimeinen mahdollisuus pitkään aikaan päästä nauttimaan Jossun tunneista.

KE 6.6.
*Commercial Dance 2 17.00-18.30 (1,5h)
*Commercial Street 2-3 18.30-20.00 (1,5h)

**********************
Hinta:
1 x workshop 20 € tai 2 kertaa tanssikortilla (1,5h)
2 x workshop 35 € tai 4 kertaa tanssikortilla (3h)
**********************

Commercial Dance

Commercial Dance 2 -tunnin avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Tunneilla käytetään monien eri tanssityylien tekniikoita, ja koreografioiden tyyli vaihtelee niin katu-uskottavuuden, kuin kaiken alleen pyyhkäisevän seksikkyyden välimaastossa. Musiikkina soi kovimmat listahitit ja meno on varmasti katossa!

Commercial Street

Commercial Street-tunti on täynnä räväkkää energiaa ja uhoa! Tällä tunnilla keskitytään Commercial Dancen katutanssimpaan puoleen ja tekniikka ja koreografia painottuvatkin enemmän esimerkiksi street-tanssin tyyliiin.

Josefiina Kotajärvi

Josefiina on Hip Hop Housen oma kasvatti ja tanssinut lapsesta lähtien lajeja laidasta laitaan. Hänen Commercial-koreografiansa ovatkin upeita fuusioita eri lajien parhaita puolia hyödyntäen. Jossun tyylin tunnistaa vauhdikkaista ja intensiivisistä koreografioista sekä aksentoiduista liikkeistä. Tällä hetkellä Jossu tanssii Hip Hop Housen Commercial Dance –pienryhmässä.


Summer Workshop: Josefiina
ke 6.6.

Ilmoittaudun Commercial Dance 2 -workshopille ke 6.6. klo 17-18.30
Ilmoittaudun Commercial Street -workshopille ke 6.6. klo 18.30-20.00
Haluan laskun sähköpostiini