-->
HHH_tanssileiri_nostokuva

Hip Hop Housen tanssileiri

Kaupungin katu-uskottavin kesäleiri!

Kesäkuun ensimmäinen viikko vietetään vauhdikkaasti tanssien ja uusiin tanssikavereihin tutustuen!
***********
Ma-pe 1.-5.6.
7-11 -vuotiaille
Hinta 195 €
Klo 8-16
Taso: avoin – sopii kaikille!
***********

Leirillä on joka päivä ohjelmaa klo 9-15. Lapsen voi tuoda aamulla klo 8 alkaen ja hakea iltapäivällä klo 16 mennessä. Hip Hop Housen tanssileiri on päiväleiri, siellä ei ole majoitusta. Leiriläisille tarjotaan joka päivä lounas ja välipala.

Katu-uskottava kesäleiri

Hip Hop Housen kesäleirillä tutustutaan eri katutanssilajeihin ja jammaillaan tanssikavereiden kanssa! Tanssituntien lisäksi leirillä leikitään ja ulkoillaan. Tanssileiri huipentuu diskoon, jossa esitetään leirillä opitut tanssit. Vanhemmat, sisarukset ja kaverit ovat tervetulleita katsomaan loppushowta!
Disko & loppushow pe 5.6. klo 15.00

Kisa – voita ilmainen leiri!

Kaikkien maaliskuun aikana leirille ilmoittautuvien kesken arvotaan yksi ilmainen leiri! Kilpailu päättyy ti 31.3. ja voittaja ilmoitetaan ke 1.4.

Opettajat

Hip Hop Housen kesäleirillä opettajina toimivat Lasten Lauantain suositut opet. Leirin pääopettaja ja ohjaaja on lasten suosikkiope Oona!

Oona

Lasten Lauantain suosikkiope! Oona on työskennellyt Housella jo useamman vuoden ja pitää erityisesti lasten ja nuorten tuntien opettamisesta. Oona on valmistnut Varalasta liikunnanohjaajaksi.

Iida

Lasten Lauantain uusi ope! Pippurinen Iida opettaa tanssia monipuolisesti – eri lajeja eri ikäisille tanssijoille. Iida on ollut useita vuosia päiväkodissa töissä, joten lasten opettaminen sujuu häneltä kuin tanssi!

Joonatan

Joonatan on erittäin pidetty break-ope, hän on opettanut lasten tunteja menestyksekkäästi jo monta vuotta! Joonatan saa vauhdikkaatkin viikarit viihtymään tunnilla ja treenaamaan ahkerasti!

Ilmoittautuminen


Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudun Hip Hop Housen tanssileirille!
Lapsen allergiat, erikoisruokavaliot, muut huomiot:

Info

Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi muutaman päivän kuluessa. Lähetämme laskun ilmoittaamasi sähköpostiosoitteeseen. Maaliskuun aikana ilmoittautuneiden kesken arvotaan ilmainen leiri. Voitetun leirin voi käyttää jo ilmoitetun lapsen leirimaksuun tai sen voi antaa lapsen sisarukselle tai kaverille.

Tanssileiri pidetään tanssikoulu Hip Hop House tiloissa keskustassa, Otavalankatu 4 (Koskikeskuksen yhteydessä). Kesäleirillä tanssitaan ja liikutaan paljon sekä ulkoillaan jossain keskustan läheisyydessä olevassa puistosssa. Leirin päävetäjä on Housen opettaja Oona, joka on paikalla koko ajan. Lisäksi muut Lasten Lauantain opet pitävät tanssitunteja. Leirillä on tanssinopettajien lisäksi paikalla useampi aikuinen valvomassa lapsia.