-->
TwerkwTinze_web

Tinze Twerksday

Twerk with Tinze Exclusive @ Hip Hop House! Tinzen twerkin viikkotunnit Tampereella ainoastaan Hip Hop Housella!

Kaikki Tinze TwerksDayn kevään kurssit ovat Täynnä!
Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa to 16.5.

*************************
Huom! Iidan pitämä Twerk 1 drop-in -tunti torstaisin klo 17
Drop-in -tunnille voi tulla mukaan koska vaan, ei tarvitse ilmoittautua!
Uudet asiakkaat saavat kokeilla tuntia ensimmäisen kerran vain 10 eurolla
Lue lisää drop-in -tunneista täältä!
*************************

Wednesday = Twerksday

Tinzen supersuositut Twerk-tunnit pidetään aina keskiviikoisin. Twerkin supernainen Tinze pistää taatusti bootysi liikkeelle – Pop that thing!

Uutta! Twerk with Heels

Kevään paljon toivottu huippu-uutuus on Twerk with Heels! Tunti on nimensä mukaisesti twerkkiä koroissa. Twerk with Heels sopii kaiken tasoisille twerkkaajille. Tunnilla keskitytään tanssimaan koreografioita koroilla, sekä haetaan naisellisempaa ja aistikkaampaa otetta twerkkiin.

Kevään 2019 aikataulu

*Twerk 1 -kurssi ke klo 17-18 Täynnä!
*Twerk 2 -kurssi ke klo 18-19 Täynnä!
*Twerk with Heels -kurssi ke klo 19-20 Täynnä!

Twerk-kurssien oppilaat pääsevät halutessaan toukokuussa esiintymään Hip Hop Housen Caribbean Jam -bileiisiin Unioniin. Lisäksi kaikki oppilaat pääsevät mukaan twerk-videoille: Kauden viimeisillä tunneilla 22.5. kuvataan kaikista ryhmistä videot.

Hinnat:

Twerk-kurssit 6.2-22.5.
1 kurssi 170 €
2 kurssia 320 €
3 kurssia 460 €

Tuntisisällöt

Twerk 1: Alkeistunti, ensikertalaiset tervetuloa! Twerk 1 -tasolla kannattaa tanssia yksi vuosi, eli kaksi kautta, ennen kuin siirtyy 2-tasolle.
Twerk 2: Jatkotason tunti, sopii niille, joilla twerkin alkeet ovat jo hallussa. Tunnilla edetään alkeistasoa nopeammin ja tehdään vaikeampia tekniikoita.
Twerk with Heels: Nimensä mukaan tunnilla twerkataan korkkarit jalassa! Heels-tunnilla haetaan naisellisempaa ja asitikkaampaa otetta twerkkiin.


Tinze Twerksday -ilmoittautuminen

Twerk 1 -kurssi Täynnä!
Twerk 2 -kurssi Täynnä!
Twerk with Heels -kurssi Täynnä!

Kurssi-infot:

Tähän on koottu pieni infopaketti kursseihin ja maksuihin liittyvistä asioista.

Entä jos en pääse joka kerta?
Siltä varalta, ettet joskus pääse vakitunnillesi, on tunneilla korvausmahdollisuus. Kaikkia Hop Hop Housen kursseja voi korvata millä tahansa drop in -tunnilla -> enintään 4 kertaa kauden aikana.
*Twerk drop-in -tunti torstaisin klo 17, opettajana Tinzen assarinakin toimiva Iida

Pakettialennukset
Saat jo kahdesta kurssista alennuksen. Alennus kasvaa sitä mukaa, mitä useamman kurssin valitset. Jos otat kahden tai kolmen kurssin paketin, voit maksaa ne kahdessa erässä. Tinzen kurssit ovat eri hintaisia ja erikestoisia kuin muut Hip Hop Housen kurssit, joten niitä ei voi yhdistää muiden kurssien kanssa samaan pakettiin.

Kurssien lisääminen
Voit lisätä vielä keväällä pakettiisi lisää Twerk-kursseja ja niistä hinnaston mukaisen pakettialennuksen. Tämä edellyttää sitä, että kurssseilla on vielä tilaa.

Varusteet
Twerk-tunnilla kannattaa ehdottomasti olla polvisuojat. Twerk-tunneille on kiva pukeutua teeman mukaisesti, mutta tunnille saa tulla juuri niissä vaatteissa, jotka tuntuvat itsestä hyvältä!