-->

Twerk Absolute Beginners -kurssi

Haluaisitko kokeilla supersuosittua twerkkiä? Neljän kerran Absolute Beginners -alkeiskurssilla on helppo tutustua lajiin. Kurssi sopii nimensä mukaan aivan aloittelijoille!

*******************
Twerk Absolute Beginners -alkeiskurssit:

Kurssi 1 : 23.10.-13.11. (4 h) Täynnä!
Perjantaisin klo 17.30-18.30

Kurssi 2: 20.11.-11.12. (4 h) Täynnä!
Perjantaisin klo 17.30-18.30

Kurssi 3: 20.11.-11.12. (4 h) Täynnä!
Perjantaisin klo 18.30-19.30

Hinta: 45 € / kurssi
Koronatakuu: sulun sattuessa maksut palautetaan!
Opettaja: Martta Rautio
Kurssi on tarkoitettu aikuisille, ikäraja 16 -vuotta.
Kurssit sopivat vasta-alkajille.

Kenelle?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -taso on pohjustava kurssi, jossa opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja lajiin tarvittavat taidot.

Twerk
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji – bootyenergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Jos innostut, voit jatkaa myös loppuvuoden neljän kerran kurssille, jonka jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa keväällä Twerk 1 -tason tunneille.

****************

Martta

Martta on hallitseva twerkin suomenmestari! Hän opettaa viikkotunteja Tampereen lisäksi supersuositulla Tinze Twerk Studiolla Helsingissä. Martta tanssii myös Tinze Twerkers -tanssiryhmässä. Vankan pohjan akrobatiaan Martta on saanut lähes kymmenen vuoden sirkuskouluharrastuksestaan.

Tanssissa Martalle on tärkeää omaperäisyys ja itsensä ilmaisemainen tanssin kautta. Hän haluaa kannustaa tanssitunneillaan jokaista olemaan täysin oma itsensä!

Syksyn koronakäytännöt
Syksyn koronakäytännöt maksujen suhteen ja turvallisuuskäytännöt voit lukea täältä.


Ilmoittaudu kurssille:

Twerk Absolute Beginners
23.10.-13.11. pe klo 17.30 Täynnä! jonoon!
Twerk Absolute Beginners
20.11.-11.12. pe klo 17.30 Täynnä! jonoon!
Twerk Absolute Beginners
20.11.-11.12. pe klo 18.30 Täynnä! jonoon!
Haluan maksaa osan liikuntaseteleillä
*******************

Info

Saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi.

Poissaolojen korvaaminen
Hip Housen kurssien poissaoloja voi korvata joko drop-in -tunneilla tai erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla, Neljän kerran -minikurssin poissaoloja voi korvata yhden poissaolon verran.

Sairauspoissaolot
Hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Liikunta ja kulttuurisetelit
Hip Hop Housella voit maksaa myös Smartum -liikuntaseteleillä, -kulttuuriseteleillä ja Saldokortilla, Tyky-Kuntoseteleillä, Ticket Mind & Body -kortilla ja Sporttipassilla.