-->
tarjous-nosto

Uudet alkeiskurssit nuorille

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Uudet alkeiskurssit alkavat elokussa!

*******************
Alkeiskurssit 12-15 -vuotiaille:
Commercial Dance ti klo 16.15
Street Dance ke klo 16.45
*******************
Kesto: 18.8.-9.12. (16 h)
Hinta: 180 €
Maksa puolet vasta lokakuussa!
Kurseille voi tulla mukaan 2.9. asti.

Kenelle?

Alkeiskurssi sopii nimensä mukaan aivan aloittelijoille. Alkeiskurssilla ei edellytetä mitään aiempaa tanssikokemusta, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja lajissa tarvittavat taidot.

Commercial Dance

Kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Alkeiskurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita.
Tiistaisin klo 16.15
18.8.-8.12.

Opettaja Tinja

Street Dance

Street dance on katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.
Keskiviikkoisin klo 16.45
19.8.-9.12.

Opettaja Oona

Syksyn koronakäytännöt

Syksyn koronakäytännöt maksujen suhteen ja turvallisuuskäytännöt voit lukea täältä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille. Lähetämme laskun kahdessa erässä, toinen erä vasta lokakuussa.


Ilmoittautumislomake

Ilmoittaudun Commercial Dance 12-15-v. -alkeiskurssille ti klo 16.15
Ilmoittaudun Street Dance 12-15-v. -alkeiskurssille ke klo 16.45

Info

Maksa erissä
Voit halutessasi maksaa laskun kahdessa erässä ilman laskutuslisää. Toinen erä maksetaan vasta lokakuussa. Mikäli koronatilanne aiheuttaa muutoksia, ne otetaan huomioon lopperän laskutuksessa.

Tunteja ei pidetä
Syyslomalla 12.-18.10.

Sairauspoissaolot
Hyvitämme lääkärintodistusta vastaan kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Poissaolojen korvaaminen
Poissaoloja voi korvata erikseen järjestettävillä korvaustiivareilla. Infot ja ilmoittautuminen julkaistaan elokuussa. Poissaoloja voi korvata korkeintaan 4 tuntia / kurssi & 2 tuntia / minikurssi. Syksyn kurssien käyttämättömiä poissaoloja saa korvata 13.12. asti.