-->
Alkeet nosto

Uudet alkeiskurssit

Syksyllä alkaa taas uusia kivoja alkeiskursseja! Tule mukaan kokeilemaan – se on helppoa!

1. Tule kokeilemaan kahden ensimmäisen viikon aikana ma-su 13.-26.8.
2. Kokeile kympillä!
3. Jos jatkat kurssilla -> 10 € kokeilumaksu hyvitetään kurssin hinnasta.
4. Kokeile niin montaa kurssia kuin haluat!

Alkeiskursseille voi tulla mukaan kuka vain, sinulla ei tarvitse olla mitään aiempaa tanssikokemusta. Kurseilla lähdetään liikkeelle lajin perusteista ja edetään rauhalliseen tahtiin. Ei ennakkoilmoittautumista!

Commercial Dance

Oletko joskus haaveillut tanssivasi artistien taustatanssijana suurilla areenoilla? Tämä tunti on sinulle! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus.
Commercial Dance -alkeiskurssi to klo 16
16.8.-13.12.
Opettaja Dineo
Hinta 170 €

Street Dance

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta. Street-tunnilla keskitytään lajille ominaisten taitojen ja rentouden kehittämiseen. Näiden lisäksi tunneilla harjoitellaan muun muassa tanssimista eri tasoissa, dynamiikan vaihteluiden hyödyntämistä, kehonhallintaa sekä tanssijan omaa tanssillisuutta.
Street Dance -alkeiskurssi to klo 17
16.8.-13.12.
Opettaja Dineo
Hinta 170 €

Dancehall

Dancehall on Jamaikalla reggaesta kehittynyt musiikki- ja tanssilaji. Tanssissa on vahvoja vaikutteita hip hopista ja afrikkalaisista tansseista yhdistettyinä karibialaiseen liikekieleen.
Dancehall-alkeiskurssi ke klo 17.30
15.8.-12.12.
Opettaja Eve
Hinta 170 €

Dancehall Queenstyle on ns. dancehallin naistentyyli, jossa tehdään paljon akrobaattisia temppuja ja kunnon bootyshakea!
Dancehall Queen Style-alkeiskurssi ke klo 16.30
15.8.-12.12.
Opettaja Eve
Hinta 170 €

Contemporary Jazz

Nykytanssi ja jazztanssi sulautuvat yhteen tässä kansainvälisesti tunnetussa ja suositussa lajissa. Tunneilla harjoitellaan vahvaa fyysistä kehonkäyttöä, hallintaa ja keskittyneisyyttä.
Contemporary Jazz -alkeiskurssi ke klo 17
15.8.-12.12.
Opettaja Suvi
Hinta 170 €