-->
bailu_hero

Vauhdikkaat bailutunnit aikuisille

Hip Hop Housen Caribbean Vibez -valikoimassa on nyt tunteja, jotka on erityisesti suunnattu aikuisille! Näillä helpoilla, mutta vauhdikkailla bailutunneilla voit käydä silloin kuin sinulle sopii. Tunneilla edetään rauhalliseen tahtiin, eikä niillä tehdä jatkuvaa tanssisarjaa. Joka tunti harjoitellaan muuvit, joita lopputunnista bailataan ankarasti! Suositut bailutunnit jatkuvat jälleen elokuussa.

Kauden avajaisviikolla 14.-20.8. kaikki tunnin kokeiluhintaan 5 €/tunti!
Katso aikataulu tästä!

Reggaeton aikuiset 1

Tämä tunti sopii hyvin kaiken ikäisille aikuisille. Tunnilla tehdään paljon tekniikkaharjoituksia. Opettelemme erilaisia tapoja liikuttaa olkapäitä, rintakehää ja lantiota sekä näiden liikkeiden erilaisia aksentointeja. Myös askeleissa lähdetään perusasioista. Tällä tunnilla opit tuntemaan oman vartalosi ja sen liikemahdollisuudet. Tunnin lopuksi opituista asioista koostetaan sarja ja bailataan asenteella. Keskiviikkosin klo 18.00, ke 16.8. vain 5 €!

Salsaton

Salsaton on bailutuntien aatelia: makea fuusiotunti, jossa salsan vauhdikas askellus yhdistetään reggaetonin räheään kropan liikkeeseen! Tunnilla tehdään helppoja tanssisarjoja salsan perusaskeleita, mutta varsinainen suola ovat sarjoihin yhdistetyt reggaetonin makeat muuvit. Salsaton-tunti on vauhdikasta bailausta, jalat pysyvät liikkeessä koko tunnin ja kroppa saa taatusti liikettä! Torstaisin klo 19, to 17.8. vain 5 €!

Salsa naiset 1

Salsa naiset -tunnit sopivat kaikille tanssillisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille naisille. Alkeistaso ei edellytä mitään aiempaa tanssitaustaa. Salsan ja muiden kuubalaistanssien perusaskeleita ja lyhyitä, helppoja tanssisarjoja. Energinen, mutta helppo bailaustunti. Maanantaisin klo 18, ma 14.8. vain 5 €!

Lisää tunteja aikuisille

Hip Hop Housen sisarkoululla Salsa Housella on lisää kuubalaisen tanssin tunteja, jotka sopivat aikuisille. Tutustu tästä!