-->
HHH_Absolute_Beginners_nosto_kesa

Absolute Beginners -alkeiskurssit kesällä

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille!

*******************
Kesän Absolute Beginners -alkeiskurssit:
Street Dance ti klo 19.15
Twerk ti klo 20.15
Commercial Dance to klo 16
*******************
Kesto: 2.6.-16.7. (7 h)
Hinta: 75 €

Kenelle?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa 1-tason kurssille.

****************

Street Dance
Absolute Beginners

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.
Tiistaisin klo 19.15
2.6.-14.7.

Opettaja Henna-Riikka

****************

Twerk
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji – mimmienergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Twerk 1 -tasolle.
Tiistaisin klo 20.15
2.6.-14.7.

Opettaja Silja

****************

Commercial Dance
Absolute Beginners

Kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.
Torstaisin klo 16
4.6.-16.7.

Opettaja Silja


Ilmoittautumislomake

Street Dance Absolute Beginners
Twerk Absolute Beginners
Commercial Dance Absolute Beginners
Haluan maksaa osan liikuntaseteleillä
*******************

Info

Saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi.

Poissaolojen korvaaminen
Poissaoloja voi korvata joko drop-in -tunneilla tai kahtena perjantaina järjestettävillä korvaustiivareilla (26.6. & 10.7.) Poissaoloja voi korvata korkeintaan 2 tuntia / kurssi.

Sairauspoissaolot
Hyvitämme lääkärintodistusta vastaan yhden sairauspoissaolon ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Liikunta ja kulttuurisetelit
Hip Hop Housella voit maksaa myös Smartum -liikuntaseteleillä, -kulttuuriseteleillä ja Saldokortilla, Tyky-Kuntoseteleillä, Ticket Mind & Body -kortilla ja Sporttipassilla.