-->
HHH_Absolute_Beginners_nosto_kevat20

Absolute Beginners -alkeiskurssit

Haluaisitko aloittaa tanssiharrastuksen? Absolute Beginners -alkeiskurssit sopivat nimensä mukaan aivan aloittelijoille!

*******************
Kevään Absolute Beginners -alkeiskurssit:
Twerk ma klo 18 Täynnä Uusi kurssi alkaa 17.3.
Commercial Dance ti klo 17
Street Dance ke klo 19
*******************

Kenelle?

Jos sinulla ei ole mitään aiempaa tanssikokemusta, paras taso on aivan aloittelijoille suunnattu Absolute Beginners. Nämä tunnit ovat alkeistunteja eivätkä edellytä aiempaa tanssikokemusta. Absolute Beginners -tunti on pohjustava tunti, siellä opetellaan kaikessa rauhassa tanssitunnin perusperiaatteet ja kunkin lajin tunneilla tarvittavat taidot. Absolute Beginners -kurssin jälkeen voit mainiosti jatkaa 1-tason kurssille.

Mukaan voi tulla tammikuun aikana!
1. Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella haluamallesi kurssille, lähetämme laskun sähköpostiisi.
2. Tule suoraan haluamallesi kurssille ja maksa kurssimaksu tanssikoulun kassalle.

****************

Twerk
Absolute Beginners

Tämän päivän hittilaji – mimmienergiaa ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan twerkin perustaitojen kehittämiseen. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Twerk 1 -tasolle.
Maanantaisin klo 18
Opettaja Silja

****************

Commercial Dance
Absolute Beginners

Kaupallista tanssityyliä musavideoiden tapaan! Commercial Dance on urbaani fuusiotanssitunti, jonka avainsanoja ovat rohkea asenne ja kaupallisuus. Absolute Beginners -kurssilla tutustutaan lajiin helppojen harjoitusten kautta. Kurssilla harjoitellaan kävelemään ja liikkumaan itsevarmasti musiikin tahtiin sekä tehdään erilaisia helppoja mutta hauskoja koreografioita. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Commercial Dance 1 -tasolle.
Tiistaisin klo 17
Opettaja Dineo

****************

Street Dance
Absolute Beginners

Street dance on urbaania katujen taidetta ja asennetta! Absolute Beginners -kurssilla panostetaan streetille ominaisten perustaitojen ja rentouden kehittämiseen. Lisäksi kurssilla opetellaan kuuntelemaan musiikkia, sillä rytmit ja dynamiikan vaihtelut ovat streettanssissa erityisen tärkeässä asemassa. Absolute Beginners -kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa Hip Hop Housen Street Dance 1 -tasolle.
Keskiviikkoisin klo 19
Opettaja Oona

****************

Hinnasto

1 kurssi
190 €
2 kurssia
360 €
3 kurssia
520 €

****************


Ilmoittautumislomake

Street Dance Absolute Beginners
Twerk Absolute Beginners Täynnä jonoon!
Commercial Dance Absolute Beginners
Haluan maksaa osan liikuntaseteleillä
*******************

Info

Saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi.

Tunteja ei pidetä
Hiihtolomalla 24.-29.2.
Pääsiäisenä 10.-13.4.
Vappulomalla ti-pe 28.4.-1.5.

Poissaolojen korvaaminen
Poissaoloja voi korvata joko drop-in -tunneilla tai lauantaisin pidettävillä tanssimaratoneilla. Poissaoloja voi korvata korkeintaan 4 tuntia / kurssi.

Uutta! Kerran kuussa järjestetään lauantaisin tanssimaraton, jossa on tarjolla hauskoja bailutunteja eri lajeista. Näillä maratoneilla voi korvata poissaoloja. Kevään tanssimaraton päivät ovat la 15.2., 14.3., 18.4., 16.5. Tarkempi sisältö julkaistaan myöhemmin.

Sairauspoissaolot
Hyvitämme lääkärintodistusta vastaan kaksi sairauspoissaoloa ylittävät kerrat.

Käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa voidaan jättää Hip Hop Housen tilillesi ja vähentää seuraavan kauden kurssimaksusta. Tai jos haluat, käyttämättä jääneitä kertoja vastaava summa maksetaan sinulle takaisin.

Maksa erissä
Jos kurssipakettisi yhteissumma ylittää 200 €, voit halutessasi maksaa laskun kahdessa tai kolmessa erässä kuukauden välein – ilman laskutuslisää!

Liikunta ja kulttuurisetelit
Hip Hop Housella voit maksaa myös Smartum -liikuntaseteleillä, -kulttuuriseteleillä ja Saldokortilla, Tyky-Kuntoseteleillä, Ticket Mind & Body -kortilla ja Sporttipassilla.